Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:
04.10.2024

STILL breidt “Classic Line” uit met RCE 15-20 elektrische vorkheftruck

Nog beter passende oplossingen voor incidenteel en middelzwaar intern transport

Hendrik-Ido-Ambacht, Oktober 2024 - Met de nieuwe range RCE 15-20 elektrische vorkheftrucks introduceert intralogistiek specialist STILL uiterst compacte heftrucks in haar "Classic Line", voor incidentele en middelzware interne transporttaken. Naast compacte afmetingen en een hoge wendbaarheid kennen de drie- en vierwielvorkheftrucks een robuust, onderhoudsarm ontwerp, een intuïtief bedieningsconcept en hoge veiligheids- en servicestandaards. Gestandaardiseerde componenten en vaste uitrustingspakketten garanderen een snelle beschikbaarheid van de RCE-trucks, die ook online besteld kunnen worden.

De compacte drie- en vierwiel RCE 15-20 vorkheftrucks imponeren met hun uitstekende wendbaarheid, intuïtieve bedieningsconcept, robuuste, onderhoudsarme ontwerp en hoge veiligheids- en servicestandaards.

Na de succesvolle introductie van de “Classic Line”, begin vorig jaar, bleef de vraag naar betrouwbare, snel beschikbare en intuïtief te bedienen heftrucks groeien. Steeds meer kleine en middelgrote bedrijven kiezen voor compacte elektrische vorkheftrucks, bedoeld voor de kerntaken. Maar ook bij incidenteel gebruik wordt veel waarde gehecht aan hoge kwaliteit, veiligheid en de beste service. Met de RCE 15-20-serie breidt STILL haar “Classic Line”-aanbod nu uit met de populaire klasse van 1,5 tot 2,0 ton. STILL maakt het klanten zo nog gemakkelijker om de meest geschikte oplossing te vinden voor hun individuele eisen en bekrachtigt eens te meer haar visie om consequent producten te ontwikkelen in lijn met de klantbehoeften.

Het past. Ook als het krap wordt

Als de 'kleine broertjes' van de RCE 25-35 zijn de trucks met hefcapaciteiten van 1,5 tot 2,0 ton nog compacter en wendbaarder - en presteren ze buitengewoon goed als er weinig ruimte is. Of het nu in bouwmarkten of werkplaatsen is, in de handel of op boerderijen: de drie- en vierwielvorkheftrucks hebben indrukwekkend weinig manoeuvreerruimte nodig en passen met een breedte van slechts 112 cm zelfs door de smalste doorgangen. Ook als de tijd dringt, kunt u vertrouwen op de RCE 15-20-serie. De trucks zijn standaard uitgerust met krachtige, onderhoudsvrije lithium-ion batterijen. Deze kunnen eenvoudig en decentraal worden opgeladen, ook tussentijds via de snellaadtoegang aan de zijkant. Zo blijven maximale beschikbaarheid en flexibiliteit gegarandeerd.

Instappen en aan de slag dankzij het intuïtieve bedieningsconcept en de hoge veiligheidsstandaard

Juist wanneer de heftruck slechts af en toe wordt gebruikt, zijn een intuïtief ontworpen bestuurderscabine en een gebruiksvriendelijk bedieningsconcept een groot voordeel. De RCE heeft overzichtelijke bedieningselementen, allemaal binnen handbereik, een 4,3” kleurendisplay dat alle relevante informatie duidelijk weergeeft en een uitstekend zicht rondom. De hydraulische multi-hendelbediening maakt nauwkeurige handling van lasten en precieze bediening tot een fluitje van een cent, zelfs voor onervaren bestuurders. Ook de RCE-serie doet geen concessies als het gaat om kwaliteit, veiligheid en service. Robuuste onderdelen van hoge kwaliteit, onderhoudsarme componenten, een breed scala aan veiligheidsopties en de vertrouwde en uitstekende STILL service zorgen voor maximale veiligheid en beschikbaarheid.

Korte levertijden dankzij voorgemonteerde uitrustingsopties

Naast de gunstige prijs zijn eenvoudige beschikbaarheid en snelle levering belangrijk voor kleine en middelgrote bedrijven. Daarom kunnen alle trucks uit het RCE-portfolio ook online besteld worden. STILL heeft dankzij jarenlange consistente klantgerichtheid ook een goed inzicht in de meest voorkomende behoeften en uitrustingscriteria van klanten. Deze zijn vooraf geconfigureerd in verschillende "Best Fit"-pakketten. Klanten kunnen kiezen uit een aantal varianten en ontvangen de truck die ze willen binnen de kortste tijd. Een slimme oplossing om ondanks de standaardisatie tegemoet te komen aan de meest uiteenlopende behoeften van de klant. De RCE 15-20 vorkheftrucks zijn ook een interessante optie qua prijs voor bedrijven die bescheiden eisen stellen aan de truck, maar des te hogere eisen stellen aan de kosteneffectiviteit van hun investering.

Voor klanten met complexere behoeften biedt de “Xcellence Line” van STILL baanbrekende technologieën, uitstekende efficiëntie en oplossingen op maat in het topsegment.